Garantáljuk, hogy a Plasmon termékekhez felhasznált nyers alapanyagok csakis a legjobb, szigorúan ellenőrzött forrásokból származnak Oasi nella Crescita® programunknak köszönhetően.
Nézd meg, honnan származnak összetevőink!

Mindent tudunk az általunk felhasznált gyümölcsökről, ezért csakis a gondosan kiválogatott és kézzel szedett darabok kerülhetnek bele termékeinkbe. Azokat a gyümölcsfajtákat választottuk ki, amelyek a babák táplálásához a legalkalmasabbak és megfelelnek a szigorú előírásainknak. Nézd meg, honnan származnak gyümölcseink!


Tovább a termékekhez

ÖSSZETEVŐK

ALMA
SÁRGABARACK
BANÁN
ÁFONYA
CITROMLÉ
MANGÓ
NARANCSLÉ
ŐSZIBARACK
KÖRTE
EPER

Az összes általunk felhasznált alma Olaszországból, azon belül is főként Észak-Olaszországból származik. Ugyanis az éghajlatnak köszönhetően itt teremnek a legzamatosabb almák, amelyeket Emilia Romagna, Veneto, Piedmont, Basilicata, Apulia és Campania régiókból szerzünk be.

Olaszország
Olaszország

A sárgabarackokat 5 olaszországi régióból szerezzük be: Apulia, Campania, Toszkána, Basilicata és Emilia Romagna.

Olaszország
Olaszország

A banánokat főként Guatemalából, Ecuadorból és Costa Ricából szerezzük be, mert ezekben az országokban teremnek meg a legédesebb és legtáplálóbb darabok.

Costa Rica
Costa Rica
Ecuador
Ecuador
Guatemala
Guatemala

Az áfonya Ukrajnából származik, ahol a gyümölcsöket az erdőben kézzel szedik, ettől lesz igazán egyedi és autentikus íze.

Ukrajna
Ukrajna

A femminiello citromunk a citrustermesztésről híres Szicíliában terem, így lesz belőle igazi 100%-os olasz citromlé.

Szicília
Szicília

Bébiételeinkhez és a püréinkhez Alphonso mangót használunk, amely Indiából származik, világos szín és intenzív édes íz jellemzi.

India
India

A narancslevünk köldök-, vér- és valenciai narancsokból készül, amelyek Olaszországban a napsütötte Szicílián, Apulia és Basilicata régiókban teremnek meg.

Olaszország
Olaszország

Az őszibarackokat Olaszországból szerezzük be, Apulia és Basilicata régiók gyümölcsöseiből.

Olaszország
Olaszország

A kiválasztott körtéink olaszországi földeken teremnek, Emilia Romagna, Veneto, Piedmont, Basilicata és Campania régiókban.

Olaszország
Olaszország

Az eper egész Olaszországban megterem, de a mieink a csodálatos Campania régióból származnak.

Olaszország
Olaszország